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Showing posts from August 11, 2017

Peruvian American Chamber of Commerce SABVOR Food & Wine: Presento el Pisco Peruano y la Gastronomia Peruana

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Peruvian American Chamber of Commerce SABVOR Food & Wine: Presento el Pisco Peruano y la Gastronomia Peruana Peruvian American Chamber  of Commerce, presento la cuarta  edición de SAVBOR Food & Wine. El evento se llevó a cabo  los días 29 y 30 de Junio en el Double Tree by Hilton Miami Aiport. SAVBOR se inició con el coctel de honor, y la bienvenida de las empresas de Vinos y a la Gastronomía internacional. Los invitados pudieron degustar de la diversidad de Vinos de las empresas españolas y el Pisco de  las empresas MacchuPisco LLC y San Benedicto. @La Diáspora Latino Digital Magazine El Pisco peruano compartió con los invitados que degustaron el Pisco por su calidad,  sabor y textura. Macchu Pisco presento La Diablada un pisco peruano orgánico de la mejor calidad de uva del Sur del Perú. Macchu Pisco presento el clásico Pisco Sour y Maracuyá Sour. El Pisco San Benedicto, presento el clásico Chilcano de Pisco. En la gastronomía peruana el chef, German

Peruvian American Chamber of Commerce SABVOR Food & Wine: Special guests Peruvian Pisco and Peruvian Gastronomy

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Peruvian American Chamber of Commerce SABVOR Food & Wine: Special guests Peruvian Pisco and Peruvian Gastronomy Peruvian American Chamber of Commerce, presented the fourth edition of SAVBOR Food & Wine. The event took place on June 29 and 30 at the Double Tree by Hilton Miami Airport. SAVBOR began with the cocktail of honor, and the welcome of the companies of Wines and  the International Gastronomy. The guests were able to taste the diversity of Spanish companies' wines and the Pisco of the companies MacchuPisco LLC and San Benedicto. @La Diaspora Latino Digital Magazine The Peruvian Pisco shared with the guests who tasted Pisco for its quality, flavor and texture. Macchu Pisco presented La Diablada an organic Peruvian Pisco of the best grape quality of Southern Peru. Macchu Pisco presented the classic Pisco Sour and Maracuyá Sour. The Pisco San Benedicto, presented the classic Chilcano de Pisco. In Peruvian cuisine the chef, German Gonzales de O &#